Sunderland nezískal víťazstvo, ale rozhodnutia Dick Advocaat by mohli získať odmenu

A: Vyjadrite to jasne na médiá, že ste silne nešťastní a odmietajte odmietnuť možnosť vychádzky.

B: Prísahu slepú vernosť predsedovi.

: Odstrániť.

Akonáhle sa okienko prenosu ukončí, je čas riešiť druhú, tretiu a štvrtú dilemu. A: Povedzte mu, aby zavrel a postavil sa na život. B: Odovzdajte ho akémukoľvek súperovi, ktorý je ochotný zaplatiť mzdu. C: Presvedčte svojho majiteľa, aby podpísal hlboko ležiace dopredu s fyzickou prítomnosťou takticky prispôsobenou na spoluprácu s ním , prepnite svoju formáciu na 4-4-1-1 a ruku svojho nešťastného útočníka ústrednú úlohu, ktorú touží.

Začal túto sezónu mimoriadne zle, ale zvrhnutie by bolo politicky plné rozhodnutie.Aby ste sa vyrovnali s situáciou, ktorú ste získali nadaným, ale sebezničujúcim obrancom stredného Francúzska, ktorý ste získali z ruského klubu. V poslednej sezóne v jednej z talianskych vedúcich klubov dostal šancu na veľký čas a jeho nedostatočná terénna disciplína zlikvidovala jeho šance na hranie v Ligy majstrov, na stage, ktorú potrebuje jeho talent. Myslíte si? ​​

A: Pokúste sa udržať mier tým, že budete hrať obaja váš domáci enforcer a loanee, aj keď nevyrovná stred poľa.

B: Drop svojho homegrown enforcer lavice s niekoľkými svojimi veľkými kamarátmi, povedzte médiám, že váš tím je meritokracia a vyzvite svoju loanee, aby zmiastil pochybovačov. C: Buďte veriť domácemu hrdinu a povedzte novému importu, ktorý bude musieť zostať pacienta na lavičke.Facebook Twitter Pinterest Hráči Sunderlandu v nedeľu vyhrali víťaz Ryana Masona pre Spurs. Fotografia: Richard Sellers / PA

A: Nasledujúci príklad. Aká je ďalšia možnosť?

B: Predstavte si päť. C: Zrušte kvázi zametač medzi obranou a stredom a prepnite sa na oveľa viac útočiacich 4-4- 1-1, s dvoma krídlami v strednom poli, ktoré účinne slúžia ako súčasť prednej štyri, ale druhý útočník je schopný pomôcť v strede stredového poľa, ak je to potrebné.

Späť v reálnom svete Advocaat rozhodol o správnych odpovediach tieto podujatia sú A, C, B a C so všetkými náznakami, ktoré naznačujú, že manažérka spoločnosti Sunderland je na mieste.Úžasné otvorenie sezóny viedlo svetského múdryho bývalého manažéra Holandska, aby médiá používal, nie tak jemne, tlak Ellisa Shorta, majiteľa klubu, na neskorý výpadok aktivity prenosu okien. V 11. hodine prišiel Fabio Borini za 7 miliónov libier z Liverpoolu, Švédka Ola Toivonen na úver od Rennes a DeAndre Yedlin, požičal si od Tottenhamu.Prišli do Rubin Kazan loanee Yann M’Vila, ex Spur Younes Kaboul, Dynamo Kyjev starý chlapec Jeremain Lens, ex keltský späť Adam Matthew a bývalý Liverpool obranca Sebastian Coates ako Sunderlands leto akvizície. formujú jasne zmiešanú partiu, Sunderland má iba dva body z piatich zápasov, ale z posudzovania nedeľnej mierne tvrdé 1-0 domácej porážky Tottenhamom, Advocaatom a Leeom Congertonom, jeho športovým riaditeľom, dôstojné využívanie ich obmedzeného rozpočtu.Manažér spoločnosti Sunderland uznáva, že obdobie boja takmer nevyhnutelne láka, ale je dôvod na opatrný optimizmus, že sa dá vyhnúť zostupu.

M’Vila – a Advocaat sa musí modliť, aby zostal mimo ťažkostí – ešte nie je úplne fit ale už bol vynikajúci v strede strediska, vynechávajúc potrebu starého úlohy kvázi zametača Gus Poyet, ktorý sa stal “pásom a závorami”, ale Lee Cattermole – klesol proti Spurs -. Mezitím Lens pridal toľko potrebného tempa a vynález, zatiaľ čo Toivonen bol vyradený z útočiska Hráč Jermain Defoe sa snažil útočiť stredom.Toto diktuje, že Borini musí pôsobiť široko na ľavej strane, ale je tu prípad, kedy by sme mohli tvrdiť, že je to jeho najlepšia pozícia. Prijatie tohto oveľa viac útočiaceho blížiaceho sa predstavenia “prednej štyri” videl dav tlieskajúc Sunderland srdečne pre svoje úsilie proti Spurs a to určite poskytlo veľmi jednostranný, dvojrozmerný tím s novou, oveľa atraktívnejšou fasádou.

Napriek tomu, že ak Advocaat prerobený bočný pohľad dokáže dosiahnuť ciele, napriek pôsobivému zobrazeniu Kábula proti jeho starému klubu – trvá obavy o obranu, v ktorej Patrick van Aanholt môže byť strašne zraniteľný voči slušným brániacim ľavicou. čas na gél, Advocaat varoval, že to môže byť koniec decembra, než vidíme to najlepšie z tohto znovu vynájdenej Sunderland.

Advocaat musí dúfať, že Sunderland nie je príliš ďaleko na batohu do konca decembra, kým zostáva byť vidieť, ako Cattermole a co reagujú na l ife ako bežné lavičky.

Prinajmenšom je nakoniec nejaká skutočná súťaž o miesta – mladý Duncan Watmore vyzerá na dobrú útočnú vyhliadku, ktorá by mala čoskoro byť náročná na štyri predné štartové miesto – v skupine sa pripravuje na niektoré potenciálne sezónne vymedzujúce upútavky. Ak v sobotu víťazstvo v Bournemuthe môže výrazne zmeniť náladu na Wearside, dôležitá hra je 25. októbra, keď Sunderland je doma na Newcastle United Steve McClaren a hľadá šiestu rovnú derby vyhral proti starému nepriateľovi. Psychologické spadnutie nedávnych derby porazených Tyne-Wear rôznym spôsobom presvedčilo Alana Pardewa, že zlyhal na Crystal Palace, poslal Newcastlu Johna Carvera do voľného pádu a označil začiatok konca pre Stevea Bruce v Sunderlande. Vzhľadom k tomu, že derby výhry sú schopné posilniť vieru a budovanie dynamiky, výsledok ďalšej splátky by mohol ísť dlhú cestu k určeniu účinnosti Advocaat pomerne geniálne hľadá prežitie stratégie.

Leave a comment