Wallabies hviezda David Pocock vylúčil pre zostávajúce Anglicko Test série

Tréner Wallabies Michael Cheika hovorí, že je nerozhodný, kto nahradí Davida Pococka po tom, čo hviezda back-rower bola vylúčená zo zvyšku anglickej testovacej série kvôli zraneniu. Pocock utrpel zlomenú očnú hlavicu v sobotu večer 39-28 sériu otvorenie straty na Suncorp Stadium a bude chýbať ďalších šesť týždňov. Prokurátor No8 bol nahradený v 69. minúte v Brisbane pod krvou pravidlo, ale tím dostal len potvrdenie o rozsahu úrazu v nedeľu ráno.Cheika má k dispozícii niekoľko možností, ale musí rozhodnúť, či prináša tradičný No8, ako je Wycliff Palu alebo Ben McCalman, alebo si zachováva použitie dvoch openside flankers a podporuje Sean McMahon alebo Liam Gill.Eddie Jones varuje, “Po príchode do Austrálie čítajte viac.” Existujú možnosti, ktoré majú skúsenosti v prvej línii, “povedal Cheika novinárom na letisku v Brisbane pred tým, ako tím odišiel do Melbourne na druhý test v sobotu v AAMI Parku , “Máme to šťastie, ale zároveň sme sklamaní, že stratíme hráča Davidovej kvality, zručnosti, ktoré prináša do hry a dynamiku, ktorú máme v zákulisí so sebou Michaelom a Scottom.”

p> “Budeme pravdepodobne vytvoriť iný typ dobrovoľnej prírody teraz, alebo by sme mohli ísť podobne ako – akonáhle sa dnes pozrieme na hru ako tréneri, uvidíme, s čím chceme ísť a ako budeme chcieť hrať na budúcu sobotu. “

Divoké údery Pococka zranenia prichádzajú po zámku Rob Simmons (spodná časť chrbta) a viceprezident Rob Horne (otras mozgu) v prvej polovici.Cheika povedal, že Simmonsov stav sa zlepšil a on by odcestoval do Melbourne, ale Wallabies majú v druhom rade množstvo back-upov. “” Samozrejme, máme tu niekoľko zámkov, “povedal Cheika. povedal. “Nosil som pár ďalších, pretože sa snažím rozšíriť skúsenosť s tímom tejto série a to bude príležitosť, ak sa Rob nebude zotavovať.”

Leave a comment