Hnev José Mourinho

ODOSLAŤ V ČLENOVÝCH HRÁČI

Ako neúspešný čajový e-mail, ktorý je pravidelne odosielaný na čokoľvek, okrem toho, čo je nesprávne v nesprávnom čase.Takže to bolo s určitou sympatiou, že vaša trvalo skoro / neskoro, ale nikdy skutočne presný denný missive, pozdravil správu, že Everton je šťastný-go-šťastný Bobby Martínez musel čeliť hnev José Mourinho pre vedenie briefing s novinármi v čase, keď José Mourinho chcel uskutočniť briefing s novinármi. “Effing peklo”, poľakoval Mourinho po porážke jeho družstiev 3-1 v sobotu, v tom, čo bolo hlásené ako zúrivý, bezohľadný výbuch citlivo-ušatý ktorí by nikdy nepočuli, že takéto dospelé slová používajú sami, a ktorých pracoviská sú tak zdvorilé, že sa často mýlia s vami.Ale po počiatočnom šoku počuť futbalového manažéra vyjadriť svoju frustráciu ako normálnu ľudskú bytosť, Bobby M rýchlo znova získal pokoj a dodal, že The Fiver je nepravdepodobné, že bude lepšie, a tak sa rád zopakuje doslovne: “Keď porazil nás 6-3 v poslednej sezóne bol taký pekný muž. Dávam si to prednosť tomu, “usmieval sa manažér Evertona, keď Mourinho stúpal po chodbe. Ale ak sa Mourinho naozaj chce sťažovať na niečo, čo robí nesprávnu vec v nesprávnom čase, možno by mohol zamerať jeho pozornosť na rozhodnutie jeho družstva kedykoľvek na začiatku augusta transformovať do klaunskej divízie cirkusu Billy Smart.S účtovníkom slapstick umelcov, ktorý sa skladá z Branislav Ivanovic, Amazing No-Armed Defender, Cesc “The Sleepingtaking Sleeping Man”, a ktorý predstavuje Nemanja Matic veselý akt sa zdá byť úplne stratený v každom možnom okamihu, nie je divu, neuveriteľné kolaps Chelsea ich obalili v tejto sezóne.Pri takom preplnenom rozvrhu nie je takmer žiadny priestor pre špecialistu Diego Costa, aby sa otočil ako dráždivý chlapík, ktorý sa preháňa okolo ľudí a predstiera, že na neho hodí kôru vody a kto má to šťastie, že nedostane úder do oka, keď to že Mourinho sa môže spoliehať na podporu svojho syna, ktorý dal starému mužovi svoju podporu tým, že znervóznil niekoľko podobností Pierrota plačúceho klaunu v momente, keď Steven Naismith dokončil svoj hattrick. Pokiaľ samozrejme skutočnosť, že José Mourinho Jr si vybral ten presný okamih, aby napísal 15 smajlíkov plačúcich so smiechom, to znamenalo niečo úplne úplne iné. ŽIVOT NA BIG WEBSITE TONIGHT

“Nemám čo povedať o Peterborough United…predseda mi dal svoju podporu.To nie je prekvapením pre Steva Evansa. “- Rotherham manažér Steve Evans nastaví nový záznam tretej osobnosti Commonwealthu v procese odmietnutia diskutovať o povestiach, ktoré má odísť. ODPORÚČANÉ POČÚVANIE

Woof! Je to nárazník s AC Jimbo a spolu v dome pre Futbal Weekly.FIVER PÍSMENY

“Som všetko pre správne hrubé futbalové stretnutie, ale určite silu, ktorá sa musí pozerať pri brankároch a ich správaní pri vybíjaní z cieľa. Tento víkend mali dvaja hráči, ktorí sa ocitli v situáciách, ktorým sa dá vyhnúť – Ryan Mason vyzeral menej vážne, ale to, čo robil Brad Guzan Nathanovi Dyerovi, bol ohraničený útokom a mohol ľahko zlomiť krk. Keby sa to stalo opačným smerom, Dyer by určite videl červené.Ex-profesionáli by pravdepodobne tvrdili, že lopta je tu, aby sme vyhrali, ale prešli sme cez toto ospravedlnenie tým, že sme sa sústredili na bezpečnosť hráčov a je najvyšší čas, aby sme to urobili rovnako, pričom bezohľadní brankári sa vrhnú po celom svete. Navyše to môže byť prínosom pre majiteľa – nikdy sa to nezdá, že si to tak zachráni. “- Craig Fawcett. Re:” iFootball “a Football League rebranding (piatkové písmená Fiver). Derby County už zdalo, že už to malo za sebou všetko s celou vecou iPro Stadium.Zdá sa, aby pracovali aj cez naše nasadenie manažéra s módne zámorské skúsenosti, možno kvôli nedostatku Jobs milujúci nerdlicious Bokovky v East Midlands, takže sa obávam, že nutná penetrácia trhu nebude dosiahnutý mimo že Londýn ” – Louise Wrightová.

“Odpoveď na rebranding šampionátu nie je zrejmá, ale na okulus. Skôr ako “iFootball”, nazývame to “iClaudius” a v žiadnom momente nebudete mať nárok prekrútený (Derek Jacobi si zaklíní v toga, zakaľuje). Okrem toho budete mať klamu, intríg, drobné roztržky, čo prejde za gladiátorské súboje, osud ríšou, s oligarcha Roman, a bohatú elitnej imúnny voči vôli ľudu (ktorí budú aj naďalej, aby sa dojí k úhrade chlieb a cirkusy).Budete mať tie isté smutné postavy v overhyped dráme po celé mesiace na konci, ale všetci v konečnom dôsledku pocit veľmi inscenované a s výsledkom, ktorý je znepokojujúce a tragicky predvídateľné. Docela veľa svojej vlastnej verzie Premier League “- Basile Bailey.” Práve som prišiel na slovo “gesplürgeunked” z piatkového Fivera. Obával som sa, že by to mohlo vracať odkazy na pochybné webové stránky zobrazené na obrazovke počítača v práci. Každý pretekár si môže všimnúť, ale aj tak som mal šancu. Predstavte si moju trápnu, keď všetko, čo bolo vrátené bol jeden odkaz na…Piatkový fiver “- Simon Baker.

Je pravdepodobné, že ak čítate tento čaj-včas futbalový e-mail, ste takmer určite jeden.Ale nebojte sa – ak by ste chceli nájsť priateľstvo alebo lásku, zaregistrujte sa tu, aby ste si prezreli profily takého druhu erudovaného, ​​spoločenského a priateľského ľudu, ktorý by zvyčajne nesníval o tom, že by s vami ísť von. A nezabudnite, že to nie je odmietnutie, ktoré vás zabije, je to nádej. BITS AND BOBS Americká prokurátorka Loretta Lynchová varovala, že žiadna osoba nie je nad zákonom, keď prináša svoju železnú päsť Fifa. Jordon Ibe vyzdvihol dve metaforické prsty smerom k Nigérii a podľa priority manažéra Nigérie v nedeľu Oliseho uprednostnil výzvu Anglicka. “Je to určite hráč, ktorý sa nám veľmi páči,” upozornil pán Roy. Ángel Di María odhalil, že Louis Van Gaal-gah!bol za svojim rozhodnutím na palube kanála Cross-Channel Do One Express. “Neuspel som s trénerom veľmi dobre, a preto som si myslel, že rozhodnutie vstúpiť do Paríža je najlepším riešením,” vysmrkal. Wayne Rooney bude chýbať 1: 1 Big Cupu Manchester United PSV Eindhoven s obrovským švihom.

Bývalý obranca Jordana McMillana z Particla Thistleho bol už dva roky zakázaný z futbalu po tom, ako sa zapojil do jazzovej soli.

asi o štyri sekundy dlhšie, keď bude musieť pred každým zápasom strhnúť kapitánovú bandáž West Hamu. Rafael Benítez úplne preukázal, že vie, na ktorú stranu má chlieb mäso, chváliac ho ako najlepšieho hráča svet. A Sergio Agüero bol vylúčený z veľkého pohára Manchester City v zápase s Juventusom po zlom útočení na topánku Scott Dannovej s pravou kolenou. STILL CHCETE VIAC?

Medzi slurping espresso a kĺzanie na tassled, kožené mokasíny, Paolo Bandini našiel čas písať víťazný víkend Akcia Série A. Sid Lowe, ktorý v piatok o polnoci čítal svoj čaj, si dal dohromady víkendové podujatia z La Ligy, vrátane posledných úspechov Lionela Messiho. Raphael Honigstein má dajte jeho würst nadol na dostatočne dlhý čas na to, aby zničil kus na turnajoch v Bundeslige, vrátane paeanu Eintrachta Frankfurta Extraordinary Ordinary.

Dajte si pozor na údajne horšie kanadské krmivo septembra veľkého pohára, varuje Dominic Fifield José Mourinho.

Michael Cox si v sobotu vzal taktické lupy nad Old Trafford a nemal rád to, čo videl.

Jeremy Alexander sa vydal na slnečné pobrežie víkend a objavil, že Portsmouth je zase dobrá zábava – a to nielen preto, že majú pre ňu chlapec, ktorý sa pre nich volá Chaplin.

Oh, a ak je to vaša vec…môžete sledovať Big Website na Big Social FaceSpace .Prihlásiť sa k FIVER

Chcete svoju vlastnú kópiu nášho bezplatného e-mailu s čajovým časom (ish) odoslaný priamo do priečinka doručenej pošty?Zastavila sa vaša pravidelná kópia? Kliknite sem a zaregistrujte sa.ALL O CIARAN KILDUFF TENTO TÝŽDEŇ

Leave a comment